Sponsoring: de levensader van svHoutwijk
Sv Houtwijk telt in totaal ongeveer 300 leden en het eerste team speelt in de Derde klasse.
 Met de ambities wil Sv Houtwijk zich verder ontwikkelen. Zonder sponsors kunnen wij onze verdere doelstellingen niet realiseren. Sv Houtwijk is daarom naarstig op zoek naar nieuwe sponsors.

Waarom zou uw bedrijf svHoutwijk sponsoren?”
  • Vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf: er is veel belangstelling voor de nieuwe Derde klasse. Dit zorgt voor exposure in kranten en op tv;
  • Netwerkmogelijkheden;
  • Omzetverhoging:
  • Actiemogelijkheden:
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
  • Gewoon omdat uw bedrijf Sv Houtwijk en de Derde klasse een warm hart toedraagt.
Voor sponsoring van  Sv Houtwijk, één van de grootste clubs van de regio Haaglanden, is een keuze uit een aantal vormen en pakketten mogelijk.

Klik hieronder voor de verschillende mogelijkheden:

Reclamebordsponsoring
Kosten reclamebord kost € 200 per jaar ex btw met een contract van 3 jaar
en éénmalig maken van bord € 190 ex btw per afmeting van 330x80 cm
Hieronder vindt u tevens informatie m.b.t. andere sponsormogelijkheden:

Sponsoring van teams
Tevens is het mogelijk om een team te sponsoren, bijvoorbeeld met kleding, tassen, etc.

Wedstrijdbal
Thuiswedstrijd Zaterdag  € 50, -
U wordt vermeld in de kantine en op de website.

Banner op de website www.sv Houtwijk.nl
U krijgt een banner op de website met een link naar de website van uw organisatie of bedrijf.
Interesse?

Alle sponsoring verloopt via de sponsorcommissie, Neem voor sponsoring dus contact op met:
  • Richard Fröling en Rinus van Roon.

Note: Dit document wordt begin 2017 herzien door het nieuwe bestuur.